WIE IS 'LIMBURG CULTUURT' ?

BJORN PACHOLSKI

Web

Grafisch ontwerper, illustrator en webdesigner. Bjorn is verantwoordelijk voor al het grafisch en webgebeuren bij 'Limburg Cultuurt'.

www.pixelnoir.be

ELEONORA DE PALMA

Editor

Eleonora is actief als kunstenaar en blogt voor 'Limburg Cultuurt'.

www.instagram.com/noor.depalma

KIM WINDMOLDERS

Gastcurator Virtagram Expo 2.0

Kim Windmolders werd geboren in 1973 in Herk-de-Stad en woont momenteel in Hasselt. Na als muzikant in verschillende bands gespeeld te hebben (MINT, ATRA, HERN) maakt hij als fotograaf in bijberoep nu portretten en reportages.

Zijn persoonlijke werk handelt over de onmogelijkheid vat te krijgen op de tijd. Vluchtigheid, verval, ongrijpbaarheid en de spanning tussen mens en natuur zijn kernthema’s in zijn werk.

Hij maakt fotoseries met verschillende onderwerpen zoals bloemen (Phantom Flowers), verborgen huizen (Hidden Homes), visuele gewaarwordingen (Phosphene Photos),...
Op zijn website: www.kimwindmolders.be kan je een deel van zijn werk zien. Op insta: @kimwindmolders

MONA VANSCHOENWINKEL

Gastcurator Virtagram Expo 2.0

Mona Vanschoenwinkel is de programmacoördinator van MoMeNT. Lang geleden kreeg ze de smaak van de podiumkunsten te pakken door eerst mee te spelen in de productie Bloggers van Fabuleus en later ervaring op te doen bij regisseurs als o.a. Hanneke Paauwe en Stefan Perceval. In 2010 richtte ze het theatercollectief Studio Bernadette op, waar ze vooral actief is als maakster en regisseur. Tijdens en na het behalen van het master Theater –en filmwetenschappen deed ze werkervaring op bij o.a. Theater Aan Zee, Villanella/De Studio, FroeFroe, Zomer van Antwerpen,… Ze werkte een tijdje voor de Opera van Vlaanderen voor ze na een lange Antwerpse periode terug naar haar roots in Limburg.

Mona zetelde reeds in de jury tijdens de Kunstbende wedstrijd en tijdens de Open Calls van MoMeNT. Dit keer doet ze haar best om de beste talenten van deze Limburg Cultuurt-oproep eruit te pikken.

STÉPHANIE POPPE

Editor-in-Chief

Oprichtster & initiatiefneemster bij 'Limburg Cultuurt'.

Stéphanie is professioneel actief in de kunstensector als restaurator, copywriter en kunstenaar.

 

©2020 door Limburg Cultuurt. Met trots gemaakt met Wix.com