Limburg Cultuurt & Ambacht in de Kijker


Limburg Cultuurt wordt partner van Ambacht in de Kijker/La Vitrine de l'Artisan. Ontdek alles over dit mooie initiatief op https://www.lavitrinedelartisan.com/welkom "De nationale wedstrijd Ambacht in de kijker -opgestart in 2006 en ondersteund door de FOD-economie en diverse privé en publieke partners- wil de Belgische ambachtssector in de schijnwerpers zetten en zo de ambachten promoten bij het grote publiek én jongeren warm maken voor deze sector en de opleidingen. 

Een professionele jury, bestaande uit mensen van diverse achtergrond, verkiest jaarlijks 10 laureaten tot ‘ambassadeurs van de sector’.

Deze ambachtsmannen en vrouwen zijn elk op hun beurt een geslaagd voorbeeld op alle vlakken: zowel wat betreft de kwaliteit en originaliteit van hun product, als voor hun afgelegde traject, maar ook op het vlak van hun management en hun marketing.

De 10 ambachtslieden die in de kijker worden gezet, getuigen van de verscheidenheid en de originaliteit van de sector. De ‘Made in Belgium’ verdiensten worden hierdoor kracht bijgezet en terecht opgewaardeerd bij het grote publiek. Bovendien geeft het ook een boost aan ambachtsopleidingen en jobs, wat erg belangrijk is voor de toekomst en de jongeren." (© Ambacht in de Kijker)

10 keer bekeken0 reacties
 

©2020 door Limburg Cultuurt. Met trots gemaakt met Wix.com